Inget liv..?

Alltså jag har fan inget liv...det är sista april, alla är ute och röjer och jag sitter ensam hemma xD fan att Maria skulle faila just idag.. Jag har fortfarande ingen aning vad jag ska göra ikväll?! Mina alternativ? Jadu, åka till mobbade skutuddenbrasan, följa med mamma och pappa till Lilltorpet eller sitta ensam hemma...??? Vafaaaaaaaaaaaaan....Helskön låt :)

Hahahaha, så jäkla skön låt ;) kolla dom i badkaret xD

Sista apriiiil

Jaha, sista april idag då :) Jag hade planer för kvällen men sen så sket sig allt :( vettefan vad jag ska göra nu. Jaja, det löser sig säkert :)
Helt okej dag i skolan idag. Drama första och sista lektionen. Fan vad grymma vi är... Gjorde en "dubbad" reklamfilm om Yes Powerdrops. Vi höll på att dö av skratt xD Sen gjorde man ett helt värdelöst spanskaprov...det gick skit.
Sista lektionen var det som sagt drama igen. Då var jag, Danne och Sebbe en störd familj som körde över en tjej och sen skrattade åt henne xD då vare inte vi som höll på att skratta sönder, det var klassen ;)
Nu ska jag steka lite, som vanligt ;) hare gött


spanska...suck

Jaha...hur jobbigt får man tycka att spanska är egentligen...
Jag har "halv pluggat" i några timmar nu. Tur att det finns så snälla människor som orkar med att smsa mig samtidigt. Annars hade jag nog varit död av uttråkning just nu.
Imon äre äntligen sista dagen i skolan. Ledig fredag och studiedag på måndag. Helt enkelt underbart :D
Men nu ska jag gå och nörda mig framför tv'n med ett av världens underbaraste program..Grey's Anatomy :)
Hare bra alla nötter ;)

Mora hela dagen idag :)

Åkte moppe till skolan med en innebandyklubba idag...det är en ny erfarenhet i mitt liv nu xD
Först var det friidrott på idrotten. Jag blev enormt stolt över mig själv. Jag satte nytt pers i alla grenar utom kast med boll. Haha men där var jag bara 21cm ifrån det ;)
Jag gick tidigare från idrotten för att åka buss till Mora med skollaget i innebandy. Vi skulle spela DM final mot typ morkarlbyn i Mora. Trevlig bussresa dit och hem..vi delade buss med britts lag, killar... ;) jag vet att ni är avundsjuka.
Vi peppade som fan innan matchen men det funkade tyvärr inte, vi gick ut och fick stryk :( men vadå näst bästa skolan i innebandy i Dalarna är inte dåligt det heller.
Sen fick pommac sprutat över oss och puttade in Gun i duschen med kläderna på och sen hejade vi på killarna som vann sin match :) grattis till dom!!
Sen vare hemfärd med ett stopp på donken i Mora för lunch och glassätning.
Åh nu när man är hemma så äre inte så roligt längre :( måste plugga spanskaäckel...har prov imon :(

Klubban gick av på matchen :( RIP min klubba


Ny blogg igen...

Ny blogg nu då...
Tänkte liksom börja om på nytt, så jävla trött på den gammla ;) sämst namn och allt på den. Så nu glömmer vi det och börjar om igen...
Nice dag idag med fotboll på elevens val, så skönt att få träna på skoltid. Och så är det kul också. Det är ju aldrig fel att få spela med killar ;)
Nu känner jag att jag borde göra en massa saker, men jag har absolut ingen lust alls att plugga matte, skriva ut skolpapper, packa upp väskan och packa den igen. Nej nu blir det någonting kul först och sen kanske... ;) Ja vi får se...

RSS 2.0