25 augusti

Nu har jag börjat gymnasiet.
Jag går (just nu) på Falu Frigymnasium. Men tyvärr så trivs jag inte alls här och skulle för allt i världen vilja gå på Haraldsbo istället. Så idag tog jag tag i det och var hos syon här på FF. Han berättade att det stod 6 stycken i kö före mig för att komma in på NV på Hbo. Så vi får se hur det här blir alltså, men jag vill verkligen verkligen inte gå kvar här, det är då en sak som är säker. Så nu håller vi tummarna för att det här löser sig snabbt!

Vad har hänt mer då?
Jo jag va i Amsberg med mamma, pappa, Johan och Johanna och körde familjerace i Gokart i söndags. Själv så kom man på en stolt tredjeplats 6 sekunder efter Johan. Men nästa gång då tar jag honom!

På skolavslutningskvällen drog jag på mig en förkylning som sen höll i sig till för bara någon vecka sedan. Så nu har jag äntligen kunnat börja träna igen. Fy vilken abstinens jag har haft alltså! Men nu är jag som sagt igång igen. Jag har tränat en träning, gymmat en gång och spelat två matcher. Har med andra ord haft träningsvärk på diverse ställen i en vecka nu.

Ikväll åker jag på min första innebandyträning för den här gången. Det ska bli himla roligt alltså, som jag har längtat. Efter träningen drar vi vidare till Stadium på föreningskväll och där ska det shoppas nya innebandyskor.

Just nu sitter jag på skolan helt själv. Resten av NV-ettorna har idrott, dom kör "Catch the flag" i Stadsparken. Eftersom jag var hos syon på morgonen så har jag inga kläder med mig och sitter här och ugglar istället. Nu är det 45 minuter kvar, sen går jag upp till restaurangen där vi käkar och äter med klassen. Tills dess tror jag det blir att checka in nelly.com och modegallerian.se och jaga lite sköna höstkläder.

Kommentarer
Postat av: Annika

Kul att du skriver i bloggen igen! HAr saknat den i somamr. Det löser sig med Hbo! I promäss

2010-08-25 @ 10:34:39
Postat av: Anonym

varför trivs du inte på falufri?

2010-08-31 @ 18:52:30

Skriv en lite kommentar här :):

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0